Over ons

De toegevoegde waarde vergroten voor opdrachtgever én IT professional.

sequal-DSC03552
Een goed begin, beter vervolg

Bij Sequal Services streven we ernaar om meer te zijn dan een detacheringsbureau. Wij zijn een team van innovators, denkers, en doeners, verenigd door ons ondernemerschap en onze passie voor technologie en de impact die het kan hebben op bedrijven. Onze visie is om de toegevoegde waarde van professionals te vergroten voor opdrachtgever én IT professional met Staffing Plus.

Bekijk meer
01
Hoge matching rate van 98%

Wij zijn trots op onze hoge matchingscore van 98%, wat getuigt van onze nauwkeurigheid in het vinden van de juiste professionals voor jouw IT-uitdagingen.

02
Specialistische kennis in kernkwadranten

Onze expertise ligt in Service Management, Agile/Scrum, Security en Data Analyse. We bieden niet alleen vaardigheden, maar voegen ook strategische waarde toe aan jouw organisatie.

03
Hooggekwalificeerde professionals

Onze IT-professionals zijn zorgvuldig geselecteerd en grondig gescand op hun vaardigheden en ervaring. Ze zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar begrijpen ook de nuances van het werken in diverse bedrijfsomgevingen.

DSC03176
Onze professionals, jouw succes

Bij Sequal Services geloven we in de kracht van de juiste mensen. Onze aanpak is eenvoudig en direct: we richten ons op het snel en effectief aanpakken van jouw IT-uitdagingen. Verwacht van ons geen uitgebreide rapporten, maar praktische, doelgerichte oplossingen die echt werken.

Werkwijze
Onze professionals helpen je graag verder
Bekijk alle
sequal-services-DSC02113
Henk Schutte Oprichter / Senior Consultant
sequal-services-DSC02000
Ferdy van den Berg Consultant
sequal-services-DSC02014
Ray Zoutendijk Consultant
sequal-services-DSC02035
Dimitry Rakovitch Consultant
sequal-services-DSC02136
Bernice Agyapong Consultant
sequal-services-DSC02900
Lisa van Gool Consultant
sequal-services-DSC03438
Piethein Eigenraam Senior Consultant
sequal-services-DSC03457
Lex Veldkamp Senior Consultant
sequal-services-DSC03466
Jeffrey Goudsmith Senior Consultant
sequal-services-DSC03656
Stefano Fuzzi Senior Consultant
DSC03714
Anthony Sivathasan Senior Consultant
sequal-groep-DSC03669
Sharon van Rheenen Business Manager
Onze partners

Wij denken en werken samen met onze opdrachtgevers zodat wij echte toegevoegde waarde leveren en helpen organisaties beter te presteren. Dat doen we met een holistische blik, en een specialisme in specifieke kernkwadranten. Het draait immers om de business.

DSC03530
Versterk jouw IT-carrière

Geef je IT-carrière een nieuwe wending. Bij Sequal Services bieden we uitdagende projecten en kansen voor persoonlijke groei, of je nu de voorkeur geeft aan projectwerk of een vaste positie.

Vacatures