Effectief Service Management voor jouw bedrijf

Bij Sequal Services weten we hoe belangrijk effectief Service Management is voor jouw bedrijf. Onze ervaren professionals, gespecialiseerd in Service Management, richten zich op het optimaliseren van jouw IT-diensten. Dit zorgt voor uitstekende service en gebruiksgemak voor jou en je klanten.

Neem contact op
sequal-services-DSC01881

We zijn meer dan alleen leveranciers; we zijn jouw strategische IT-partners. Onze professionals zorgen voor een naadloze integratie van IT-services in jouw organisatie. Met hun expertise in ServiceNow en 4me verbeteren zij efficiƫntie en zorgen voor transparantie.

Onze aanpak

Onze missie is om jouw organisatie te ondersteunen met top IT-professionals en een kennisteam dat samen met jou de uitdagingen in Service Management, SCRUM/Agile, Security en Data/Business Analyse aanpakt. We streven ernaar om gebruikersgemak en klanttevredenheid te maximaliseren, terwijl we resultaatgerichte IT-ondersteuning bieden.

Competenties

Onze IT-professionals zijn gecertificeerd in ServiceNow, ITIL, BiSL, ASL, CoBIT, Lean Six Sigma, Scrum/Agile en DevOps. Door voortdurend hun kennis up-to-date te houden, garanderen we dat jouw IT-dienstverlening gebruik maakt van de meest actuele en effectieve methoden en technieken.

Jouw IT-uitdagingen, onze oplossingen

We begrijpen de uitdagingen van jouw IT-afdeling, zoals het beheren van dienstenketens, het verlagen van Total Cost of Ownership en het optimaliseren van diensten. Onze professionals zijn klaar om deze uitdagingen aan te pakken, waardoor jouw IT efficiƫnter en effectiever wordt.

Onze service management professionals
Bekijk alle
sequal-services-DSC02113
Henk Schutte Oprichter / Senior Consultant
sequal-services-DSC03457
Lex Veldkamp Senior Consultant
sequal-services-DSC03438
Piethein Eigenraam Senior Consultant
sequal-services-DSC02900
Lisa van Gool Consultant
sequal-services-DSC02136
Bernice Agyapong Consultant
sequal-services-DSC02000
Ferdy van den Berg Consultant