Welkom in de toekomst met Sequal Services

sequal-services-DSC02693
Persbericht

Sequal Services hernieuwt zichzelf met een nieuwe merkidentiteit, website en een gloednieuw Staffing Plus-model. Wij willen meer zijn dan alleen een capaciteitsleverancier; we zijn jouw partner in IT-succes, waarbij we tijdelijke IT-capaciteit opvullen met gespecialiseerde kennis, een menselijke aanpak en vergaande expertise op de gebieden van Service Management, Agile/Scrum, Security en Data Analyse.

Wat kun je van ons verwachten?

Hoge matching rate:
Met een indrukwekkende matchingsrate van 98%, bewijzen we keer op keer dat we de juiste IT-specialisten koppelen aan jouw specifieke behoeften.

Gespecialiseerde kennis:
Of het nu gaat om Service Management, Agile/Scrum, Security of Data Analyse, ons team is niet alleen deskundig, maar werkt ook samen om geïntegreerde oplossingen te bieden die precies passen bij jouw behoeften.

Hooggekwalificeerde professionals:
Elk lid van ons team is niet alleen zorgvuldig geselecteerd en uitgebreid getraind, maar begrijpt ook de nuances van diverse bedrijfsomgevingen en -zorgen. Kortom: we stoppen niet eerder dan de perfecte match.

Partnerschap en toegevoegde Waarde:
Wij geloven in een partnerschap dat verder gaat dan standaard detachering. Wij plaatsen niet alleen professionals, maar brengen ook een breed kennisnetwerk aan tafel door onze projectgroepen, partners en buddy-programma. Je krijgt niet alleen de persoon, je krijgt het hele team.

Ontdek wat Sequal Services voor jou kan betekenen

Diensten op maat:
Duik in onze interactieve diensten pagina's waar we uitblinken in IT met gespecialiseerde kennis. Wij passen onze diensten aan om naadloos aan te sluiten bij jouw organisatie.

Transparantie en samenwerking:
Ervaar onze transparante aanpak. We delen onze werkwijze en visie openlijk, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten en hoe we samenwerken naar jouw doelen.

Start het gesprek

Verandering begint met een eenvoudige stap. Ontdek de mogelijkheden op onze nieuwe website en ervaar hoe onze unieke Staffing Plus-aanpak jouw organisatie kan transformeren. Neem contact op met ruud.nijenhuis@sequal.nl voor een persoonlijke kennismaking en vrijblijvend advies. Jouw toekomst in IT begint vandaag bij Sequal Services.


DSC03530
Versterk jouw IT-carrière

Geef je IT-carrière een nieuwe wending. Bij Sequal Services bieden we uitdagende projecten en kansen voor persoonlijke groei, of je nu de voorkeur geeft aan projectwerk of een vaste positie.

Vacatures